logo Pensioen-coaching

Werkwijze Pensioen-Coaching

Duidelijkheid aan de voorkant, dat is ons uitgangspunt. Het is voor ons belangrijk jouw en onze vertrekpunten helder te hebben. Inhoudelijk weet jij vooraf wat je van ons mag gaan verwachten en de beloning die je voor onze dienstverlening betaalt.


Hoe werken wij?

Laten we eerlijk zijn, pensioenadvies is maatwerk. Jouw bedrijf is anders. Met andere mensen, doelstellingen, activiteiten, uitgangspunten, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Elk traject is daarmee anders en vergt maatwerk. Samen bespreken wij, passend op jouw situatie, wat wij gaan doen.

De voor jou te verrichten werkzaamheden leggen we vooraf duidelijk vast in onze samenwerkingsovereenkomst.
Duidelijkheid aan de voorkant noemen wij dat!
 

Hoe houd ik zicht en grip op de werkzaamheden?

We laten je gedurende het adviestraject telkens zien waar we staan. Wat we voor je hebben gedaan, wat we nog gaan oppakken en wanneer.

We betrekken jouw actief bij het adviestraject. Van het verloop van de opdracht houden we je keurig op de hoogte.

De gewerkte uren houden wij nauwkeurig bij en sturen je maandelijks een overzicht en factuur.

Uurtarief

Wij werken met een vast uurtarief. Daaraan gekoppeld geven wij vooraf een indicatie van het aantal door ons te besteden uren.

Met gespecificeerde facturen en inzicht in de geleverde en toekomstige diensten weet je zo precies wat je waarvoor betaald.

Je betaalt op deze manier nooit voor uren die we niet voor je gewerkt hebben.

Transparant noemen wij dat!

Zijn er nog doorlopende kosten?

Ja, maar ook hierover zijn we heel duidelijk. Pensioen vraagt om onderhoud. Jaarlijks zal er vastgesteld moeten worden of het pensioen nog aansluit op jouw wensen en of er gewijzigde omstandigheden zijn die van invloed zijn op het pensioen. Pensioen-Coaching heeft deze wettelijke zorgplicht.

Het team van Pensioen-Coaching zorgt ervoor dat jouw pensioenregeling up to date is en blijft. Jij hoeft je hier dus geen zorgen over te maken. Naast een vast stukje onderhoudt kun je bij ons aanvullende diensten afnemen. Hierdoor bieden wij een compleet dienstverleningsmodel waarin verplichte werkzaamheden en jouw aanvullende wensen gecombineerd worden. Want alleen dan ervaar je onze diensten als toegevoegde waarde.
Samen Vooruitkijken noemen wij dat!