logo Pensioen-coaching

Over Pensioen-Coaching

In 2014 besloot ik mijn droom na te jagen! Vanuit mijn opgebouwde kennis, kunde en ervaring kreeg ik de moed om zelfstandig pensioenadvies te gaan geven. Ik vond dat het geven van advies in de pensioenmarkt anders kon. Het moest makkelijker, toegankelijker en gelijkwaardiger zijn. Ik wist, vanuit mijn verleden bij ABN Amro en ZwitserLeven, dat de markt erg haar best doet/deed om ingewikkeld over te komen. Ons vak is inderdaad doordrenkt van heel veel technische spelregels. Daarnaast zijn er de jaarlijkse wijzigingen door de overheid op diverse vlakken. Ik wilde dit anders aanpakken. Zo ontstond Pensioen-Coaching!

Samen Vooruitkijken noemen wij dat!

Alfred van den Dobbelsteen

Dit zijn wij

Je krijgt als bedrijf de werknemers, klanten en partners die bij je passen. Wij werken dagelijks met veel plezier en verantwoordelijkheid aan een van jouw belangrijkste inkomensbronnen.

Wij staan voor:

 • Persoonlijke benadering
  We luisteren actief naar de wensen en behoeften van onze klanten en bieden advies op maat dat aansluit bij hun specifieke situatie en doelen.
 • Opbouwen van langdurige adviesrelaties
  Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten. Dit betekent dat we regelmatig contact houden, de situatie blijven monitoren en ons advies aanpassen aan veranderende omstandigheden en doelstellingen.
 • Hoge mate van vakbekwaamheid
  Ons team bestaat uit experts met diepgaande kennis van de pensioenmarkt. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen complexe vraagstukken op een heldere en effectieve manier aanpakken.
 • Betrokkenheid staat centraal
  Bij Pensioen-Coaching staat betrokkenheid bij onze klanten centraal. We zijn er niet alleen om advies te geven, maar ook om actief te luisteren, te ondersteunen en te helpen bij het realiseren van hun pensioen doelen.

Nog meer weten over Pensioen-Coaching?
 

Onze aanpak

Door op een gelijkwaardige manier met mensen om te gaan en van daaruit waarde toe te voegen op het gebied van pensioen, is Pensioen-Coaching er voor alle doelgroepen, waaronder MKB-werkgevers, ondernemers en werknemers. Dit betekent dat onze diensten voor iedereen op maat worden gemaakt.

Ben je nieuwsgierig naar hoe we te werk gaan? Neem dan een kijkje op onze werkwijze pagina voor meer informatie.

Ons team

Bij het groeien van Pensioen-Coaching was het goed zoeken naar werknemers die dezelfde visie delen en waarin ik mezelf herken; toegewijd aan inhoud, professioneel in kennis en kunde, maar als mens open en toegankelijk. Gelukkig heb ik deze mensen gevonden. Wil je weten wie er voor je klaar staan? Kijk dan eens wie er in ons team zitten!

Samen met partners aan de slag

Binnen Pensioen-Coaching spelen onze partners een belangrijke rol. Dit zijn professionals zoals accountants, advocaten, HR-adviseurs, assurantiekantoren en fiscalisten, die als vertrouwenspersonen belangrijk zijn voor hun klanten. Wij zijn voor deze professionals een onafhankelijk verlengstuk en dienen als een 'hulplijn'.

Benieuwd of een partnerschap iets voor jou is? Laten we dan samen een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken.

alfred van den dobbelsteen