logo Pensioen-coaching

Over ons

In 2014 besloot ik mijn droom na te gaan jagen! Vanuit mijn opgebouwde kennis, kunde en ervaring, kreeg ik de moed om zelfstandig pensioenadvies te gaan geven. Ik vond dat advies geven in de pensioenmarkt ook anders kon. Makkelijker, toegankelijker en gelijkwaardiger. Ik wist, vanuit mijn verleden bij ABN Amro en ZwitserLeven, dat de markt erg haar best doet/deed om ingewikkeld over te komen. Ons vak is inderdaad doorspekt met heel veel technische spelregels. Daarnaast is er de overheid met jaarlijkse wijzigingen op allerlei vlakken. Ik wilde dat anders aanpakken.

Hoe? Door gelijkwaardiger met mensen om te gaan en vanuit daar waarde toe te voegen op pensioen inhoud. Ik wil er voor iedere doelgroep, MKB werkgevers, Ondernemers en Particulieren, zijn. Voor iedereen op dezelfde wijze.

Bij het groeien van Pensioen-Coaching was het goed zoeken naar werknemers die dezelfde visie delen en waarin ik mezelf herken; toegewijd op inhoud, professioneel in kennis en kunde, maar als mens open en toegankelijk. Die scherp zijn en op belangrijke onderdelen waarde in de organisatie toevoegen. Ik geloof in ons team!

Binnen Pensioen-Coaching is een belangrijke rol weggelegd voor onze partners. Professionals zoals accountants, advocaten, HR adviseurs, assurantiekantoren en fiscalisten die een belangrijke vertrouwenspersoon zijn voor hun klanten. Professionals voor wie wij een onafhankelijk verlengstuk vormen en een 'hulplijn' zijn.

Je krijgt als bedrijf de werknemers, klanten en partners die bij je passen. Wij werken dagelijks met veel plezier en verantwoordelijkheid aan één van jouw belangrijkste inkomensbronnen.

Samen Vooruitkijken noemen wij dat!

Alfred van den Dobbelsteen

alfred van den dobbelsteen