logo Pensioen-coaching

Klanten vertellen

Wij vinden het belangrijk wat onze klanten vinden én vertellen over onze dienstverlening.
Lees hieronder hun ervaringen.


Kin Makelaars Dongen

Ik heb Pensioen Coaching als een professionele organisatie ervaren, welke de afspraken na komt en alle stappen kundig doorlopen. Het is een complexe materie, waar ik persoonlijk geen affiniteit mee heb. We hebben de stappen kort besproken, maar door Pensioen Coaching voldoende verdiept, waarna de juiste beslissingen zijn genomen.

Ik heb geregeld het DGA pensioen en het pensioen voor enkele medewerkers.

Gaby van Bracht - Directeur

Terug naar boven »

kin

Hobrand-Algebra

Ik ervaar de samenwerking met Pensioen Coaching erg professioneel en persoonlijk! Pensioen Coaching heeft verstand van zaken, is accuraat en komt afspraken na. Ze brengen belangrijke ontwikkelingen en aandachtspunten onder de aandacht en adviseren op professionele en persoonlijke wijze en dat maakt dat het onderwerp pensioen bij ons de aandacht krijgt die het verdient en waarom ik graag met Pensioen Coaching samenwerk!

Ingrid Cheng - Personal Assistant/HR Adviseur

Terug naar boven »

hobrand

ADRISK

Duidelijke uitleg en opzet plan de campagne. Snelle en korte lijnen met betrekking tot contacten. Prettige manier van samenwerken en bespreking van de pensioenoffertes. Goede nazorg.

Marco van Rosmalen – Directeur

Terug naar boven »

adrisk

Hess uitvaartzorg

Het pensioen van mij en mijn compagnon was niet goed geregeld. Opbouw in eigen beheer had te weinig onze aandacht, we waren te druk met ondernemen. En dus te weinig rendement om iets zinnigs op te bouwen. Pensioen-Coaching heeft ons op een voor ons zeer prettige manier door het pensioenproces heen geleid. Veel aandacht gehad ook voor onze specifieke zorg-wens voor nabestaanden en een goede compagnons-verzekering. Iets wat bij ons extra leeft omdat wij als uitvaartverzorgers zo vaak zien dat er veel te weinig over nagedacht is over hoe je je nabestaanden ook financieel achterlaat.

Pluspunt naast het persoonlijke contact is de goede staf op kantoor. Werkt klantvriendelijk en efficiënt. Is flexibel met het maken van afspraken. Voor Pensioen-Coaching geldt "het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat". Wij hadden het er in ieder geval zeker voor over. Kunnen wij verder met ondernemen en ondertussen is ons pensioen goed geregeld.

Mark Elbers - Directeur

Terug naar boven »

hess

Jaspers verhuur B.V.

Na jarenlange onpersoonlijke behandeling bij banken en pensioen maatschappijen, was het een verademing om met Pensioen- Coaching in zee te gaan, gewoon iemand aan de lijn krijgen als je een vraag hebt en betalen voor werk wat geleverd is, simpeler en makkelijker kan het niet. Pensioen-Coaching bestaat uit prettige mensen om mee om te gaan, dat vinden wij heel belangrijk.

Karel van Bijsterveld - Directeur

Terug naar boven »

jaspers

Maurice van Dijk Coaching

Als zelfstandig ondernemer en als zelfstandig 'single' de zaken voor later op orde brengen. Stof die voor mij onbekend en onbemind is, vraagt professioneel advies. Dat heb ik gekregen van het team van Pensioen-Coaching. Heldere uitleg van de mogelijkheden om mijn pensioen te kunnen regelen. Overzichtelijk advies waarin ik mijn wensen herkende. Dit alles met de Brabantse gezelligheid en zakelijke betrouwbaarheid. Ik heb mijn pensioen met een geruststellend gevoel geregeld. Kan ik als zelfstandige weer verder met mijn eigen vak.

Maurice van Dijk - Eigenaar

Terug naar boven »

maurice van dijk

De Crom, Coaching, Advies en Training

Als je je pensioen goed geregeld wilt hebben, maar je hebt er (zoals ik) geen kaas van gegeten: neem dan contact op met Pensioen-Coaching. In een aantal sessies heeft Pensioen-Coaching mij helder voorgelicht en alle mogelijke opties en keuzes voorgelegd. Daarbij stond altijd voorop wat MIJN wensen waren.

Er zijn veel bedrijven die schermen met een 'persoonlijke benadering' van hun klanten, maar Pensioen-Coaching doet dat ook écht.

Ronald de Crom - Eigenaar

Terug naar boven »

de crom

AVK - Bouke van Kleef Directeur:

Persoonlijk en waardevol advies van Pensioen-coaching. Onafhankelijk omdat het niet gekoppeld was aan een verzekeringsmaatschappij, maar gebaseerd op de wensen van onze mensen voor wat betreft pensioen.

Met hartelijke groet,

Bouke van Kleef

Terug naar boven »

avk

Braat Makers van Groenbeleving - Wouter Braat Directeur:

Als ondernemer is het pensioen anders geregeld dan wanneer je in loondienst bent. Voor onze medewerkers hebben we alles netjes geregeld, echter voor ons als ondernemers was niets georganiseerd. Dit heeft ons doen nadenken en uiteindelijk aangezet om met Alfred in gesprek te gaan.

Dit heeft voor ons veel duidelijkheid en uiteindelijk ook een goed georganiseerde pensioenvoorziening opgeleverd. Voorheen was het voor ons niet duidelijk hoe als ondernemer het pensioen het beste te regelen. Na het traject met Pensioen-Coaching hebben we een goed georganiseerde pensioenvoorziening. Dit heeft zowel voor ons als onze levenspartners meer zekerheid, duidelijkheid en rust gebracht.

Terug naar boven »

braat

IT Support Groep - Joost Merkx Directeur:

Pensioenen…..een noodzakelijk 'kwaad'. Je wilt dat het goed geregeld is, maar uiteindelijk is het nog zo ver weg. En het is moeilijk om ver vooruit in de tijd te kijken. Standaard kom je dan bij allerlei 'standaard' pensioenverzekeringen uit. Maar welke is nu de juiste? Welke is flexibel genoeg? Wat is het rendement wat je nodig hebt? Hoeveel moet je inleggen? Hoeveel bestedingsruimte heb je nog? Allemaal vragen waar je niet meteen het antwoord op hebt.

Ik heb enorm veel steun gehad aan de werkwijze van het team van Pensioen-Coaching met de keuze van mijn pensioen. Flexibel, op maat en goed berekend. Het geeft me echt een vertrouwd 'zwitserlevengevoel'.

Met vriendelijke groet,

Joost Merkx

Terug naar boven »

klt

BLOCC Creatieve Communicatie - Simon Jansen

Samenwerken met Pensioen-Coaching voelde vertrouwd aan. We hebben constructief de mogelijkheden besproken en je wordt snel bijgepraat in de terminologie van pensioenen. Door alle invalshoeken goed door te nemen hebben we voor mijn gevoel de beste keuzes kunnen maken voor de pensioen-"problematiek" binnen ons bedrijf.

Simon Jansen

Eigenaar BLOCC Creatieve Communicatie

Terug naar boven »

blocc

Bint Select B.V. - Joep Kuijsters

Ik waardeer Alfred als professional en als mens. Hij toont oprechte interesse in mij als klant en beschikt over veel inhoudelijke kennis om tot een goed advies te komen. Ik verwijs relaties dan ook graag door naar Pensioen-Coaching.

Joep Kuijsters

Directeur Bint Select B.V.

Terug naar boven »

bint

Cordiaal Advies - Peter Millecam

Pensioen-Coaching heeft mij geholpen bij het vinden van de beste verzekeraar voor het uitbetalen van mijn lijfrente.

De volgende kernwoorden beschrijven zijn dienstverlening volledig: betrouwbaar, deskundig, snel en effectief, zorgvuldig, kennis van zaken en van de markt, open en transparant in zijn communicatie.

Peter Millecam

Eigenaar Cordiaal Advies

Terug naar boven »

cordiaal advies

Grammatéas, advies & office support - Jeannette de Jong

Alfred is een prettig persoon en is transparant in wat hij doet. Je krijgt van hem een onafhankelijk advies over je pensioen. Hij geeft duidelijk van te voren aan wat je van hem kunt verwachten. Pensioen is iets waar ik geen kaas van heb gegeten, maar Alfred heeft me wel een stuk wijzer gemaakt. In Jip en Janneke-taal legde hij uit hoe ik ervoor stond. Ook stelde hij de juiste vragen, zoals hoe wil je straks leven en wat denk je dat je nodig hebt wanneer je met pensioen gaat? En wanneer wil je met pensioen? Wil je wachten tot je pensioengerechtigde leeftijd of wil je eerder stoppen? Dat geeft verschillende financiele scenario's die een andere aanpak nodig hebben. Iets om over na te denken…

Alfred heeft verstand van pensioen en doet dit met veel plezier. Dat kun je direct merken tijdens de gesprekken. Hij is prettig in de omgang en ik zou hem zo aanbevelen bij iedereen die met pensioenvragen zit.

Hartelijke groet,

Jeannette de Jong

Terug naar boven »

grammateas

De Bindende Kracht - Edwin Zeelenberg

Als DGA heb ik samen met mijn vrouw enkele zeer prettige en nuttige gesprekken met Pensioen-coaching gehad over hoe mijn financiële situatie er na mijn 65ste (67ste) uit zal zien. Nu is het grootste deel daarvan makkelijk te achterhalen op www.mijnpensioenoverzicht.nl, maar tijdens de gesprekken met Pensioen-coaching bleek dat dat niet het hele plaatje is. Met name de kritische blik op hoe je een hoger rendement kan behalen en kosten kan verlagen, zodat je uiteindelijk meer overhoudt, bleek de moeite waard te zijn. Een goede coach zet je aan tot actie en dat is wat er ook gebeurde; Pensioen-coaching stuurde ons op pad met concrete actiepunten van zaken waar we nu wat aan kunnen doen.

Kortom, betrouwbaar en professioneel. De moeite waard!

Edwin Zeelenberg

De Bindende Kracht

Terug naar boven »

de bindende kracht

Peter Diebels

Ik waardeer de kunde en kennis en de manier waarop ik tijdens deze periode ben begeleid als zeer prettig. Ik heb ook veel gehad aan de informatie en de gesprekken met Pensioen-Coaching.

Peter Diebels

Voormalig werknemer in loondienst

Terug naar boven »

 

Dorus van Bladel

Ik ben in contact gekomen met Pensioen-Coaching. Door de persoonlijke benadering en wetend wat ik wilde, ben ik verder in zee gegaan met Pensioen-Coaching.

Dorus van Bladel

Werknemer in loondienst

Terug naar boven »

 

Lisette van Breugel

Via mijn opdrachtgever kwam ik in contact met Alfred. Eigenlijk gelijk een leuk contact en zeker ook tijd voor een geintje. Helaas viel mijn opmerking "Alfred zijn we klaar want dan kan ik verder met belangrijker zaken" niet helemaal in de smaak…. Ik bedoelde natuurlijk met zaken die geld opleveren ;-)

En dat is precies wat zijn dienstverlening typeert. Neem de tijd voor je pensioen maar werk wel met de middelen die je hebt. Je kunt geen pensioen opbouwen als je niets verdient. Als starter is het fijn als een adviseur zo meedenkt en ook een duidelijke uitleg geeft. Ik kan nu heel bewust kiezen voor het product wat het beste bij me past. Bedankt Alfred!

Lisette van Breugel

Zelfstandig ondernemer

Terug naar boven »

 

Sjef de Rooij

Tijdens de advisering ben ik gewezen op een aantal zaken waarmee ik totaal geen rekening had gehouden. Met name de eventueel af te sluiten contraverzekering.

Sjef de Rooij

Voormalig werknemer in loondienst

Terug naar boven »

 

Anoniem op verzoek

Een jaar of 2 geleden kwam ik Pensioen-Coaching. Hun informele contacten, gesprekken en vakkundig afgeleverd werk in de vorm van duidelijke overzichten en berekeningen naar de toekomst hebben er voor gezorgd dat ik momenteel als tevreden mens van mijn pensioen mag genieten. Dank daarvoor.

 

Terug naar boven »