logo Pensioen-coaching
werknemer en pensioen
 


Pensioen...

Waarom moet ik daar nu
al over nadenken?

Simone, 28 jaar
werknemer

Pensioen werknemer

Pensioen is voor veel werknemers één van de belangrijkste financiële aspecten van hun loopbaan. Bij Pensioen-Coaching snappen wij dat zelf je pensioen regelen als werknemer een proces is waar je nog helemaal niet over na wil denken, maar het is belangrijk om nu al stappen te zetten voor je financiële toekomst.

Het is niet altijd even duidelijk wat je zelf moet regelen voor je pensioen als werknemer, maar wij staan voor je klaar en kunnen je helpen om jouw pensioen toegankelijk en duidelijk te maken. Ook kunnen wij je kennis geven, bijvoorbeeld over hoe je zelf pensioen op kan bouwen en wat je nodig hebt als je eerder wilt stoppen met werken.

Pensioensuitkering voor werknemers

Nadenken over jouw pensioen is niet alleen belangrijk op de lange termijn, maar ook wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd nadert. Als je een partner hebt, kun je samen kijken waar jullie behoefte aan hebben. Zo moet je keuzes maken over de verdeling van je uitkering, of je de eerste jaren meer uitgekeerd wilt krijgen dan daarna, en kun je kijken naar welke partij de hoogste pensioenuitkering biedt.

Hoe kan ik zelf mijn pensioen regelen

Het is belangrijk om als werknemer te zorgen dat je pensioen in orde is, maar het is vaak niet duidelijk waar je moet beginnen en wat je mogelijkheden zijn. Een pensioenregeling kent vele varianten, dus er moeten keuzes gemaakt worden die aansluiten bij jouw behoeften. Als werknemer is de basis van je pensioen, naast sparen, ook het afdekken van risico's, bijvoorbeeld in geval van overlijden en arbeidsongeschiktheid. Bij Pensioen-Coaching zorgen wij voor begeleiding van begin tot eind, zodat jij je later nergens zorgen over hoeft te maken.

Onze pensioen coaching voor werknemers

Pensioen-Coaching helpt jou van het begin tot het eind met het samenstellen van een pensioenregeling die past bij jou. We zorgen voor een volwaardig pensioen zodat jouw inkomen ook na je pensionering op niveau blijft. We zijn volledig onafhankelijk en werken graag transparant en overzichtelijk. Duidelijkheid aan de voorkant, zowel over het proces als de prijs.

Pensioen-Coaching verzorgt alle pensioen gerelateerde activiteiten voor jou als werknemer, zoals:

 • Inzichtelijk maken van de mogelijkheden (lijfrente/bijsparen pensioen)
 • Pensioenfoto; inzichtelijk maken actuele pensioensituatie
 • Adviestraject lijfrenteverzekering of bankspaarproduct
 • Nabestaandenverzekering
 • Advies over bijsparen binnen pensioenregeling van werkgever
 • Eerder stoppen met werken
 • Uitstellen pensioen
 • Adviestraject direct ingaand pensioen
 • Begeleiding bij echtscheiding; actuariële berekeningen keuzemogelijkheden
 • Begeleiding en advies bij waardeoverdracht
 • Beheeractiviteiten pensioenregeling (wijziging premie, wijziging gezinssituatie, e.d.)
 • Jaarlijks actief onderhoud pensioenregeling

Zie onze werkwijze. Jij weet waar je aan toe bent. Samen vooruitkijken noemen we dat!

Meer werknemers gingen je voor. Lees hier hun ervaringen.

 

 

Hulp bij het regelen van je pensioen als werknemer via Pensioen-Coaching?

Pensioen-Coaching staat klaar om jou te helpen met een op maat gemaakt pensioenplan dat aansluit bij jouw unieke situatie. Zo kan jij later genieten van een welverdiend pensioen! Neem vandaag nog de eerste stap naar een zorgeloos pensioen door contact op te nemen met onze professionals.