logo Pensioen-coaching

Blogsectie

Ons vak is altijd in beweging. In onze blog's schrijven wij over ons vak pensioenen, leggen we zaken helder uit en geven wij onze mening. Allerlei van belang zijnde onderwerpen komen aan bod. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan even contact met ons op!


Prijsuitreiking Zomerpuzzel 2022!

Algemeen   /   23 september 2022   /  A+ | a-
Pensioen-Coaching Zomerpuzzel
Wát hebben we genoten van de voorbereiding en uitwerking van onze Zomerpuzzel. Maar het allerleukste blijft de prijzen uitreiken aan de winaars. Graag stellen we de prijswinnaars aan je voor!

Vijfde Prijs: Petra van Moorsel van Van Moorsel PsychotherapieVan Moorsel Psychotherapie is een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk voor volwassenen, in Tilburg, aan Ringbaan Oost.  Je kunt hier terecht met en zonder verwijsbrief van een erkende verwijzer, afhankelijk van je wens. In de behandeling vind Petra het belangrijk dat de ander zich veilig en vertrouwd voelt, zich gezien en begrepen voelt en ze samen een mooi proces kunnen doorlopen. In dit proces wil ze de behandeling zo goed mogelijk afstemmen op de persoon. Met structurele veranderingen als resultaat! Kijk maar eens op haar fraaie website!


Vierde prijs: William Hermans van NBC Hermans
 


NBC Hermans Accountants & Adviseurs is een modern accountantskantoor gevestigd in Tilburg. Hun gemotiveerde, vaktechnische goed ontwikkelde medewerkers zijn actief voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Het is hun doel u zo zorgeloos mogelijk uw bedrijf te laten runnen. Als uw sparringpartner en bondgenoot bezorgen  rust, zekerheid, overzicht en het vertrouwen dat uw zaken tot in detail zijn geregeld. Met welke ondernemerskwesties u ook in aanraking komt: NBC Hermans staay altijd voor u klaar.

Mooie woorden, inderdaad, die ze bij NBC Hermans ook graag voor in daden omzetten. Daarnaast is William naast vakman in hart en nieren een wijnkenner. De gewonnen fles wijn komt dan ook goed terecht!


Derde prijs: Ronald Spijkers van Logistic ForceLogistic Force is een HR-dienstverlener met 20 vestigingen in Nederland. We helpen organisaties met het invullen van de flexibele schil. Soms voor een dag, vaak voor een langere periode tot vast. We geloven in krachtige mensen. Die maken het verschil.  Ronald Spijers, Financieel directeur bij Logistic Force, was er als de kippen bij toen wij op vrijdag 17 juni de Zomerpuzzel plaatsten. De muziekfragmenten waren dan ook een 'eitje' voor Ronald als muziekenner. Ronald mag, waarschijnlijk samen met zijn zoon, naar een IJshockeywedstrijd van de Tilburg Trappers; dat wordt een belevenis! Nog meer weten; check hun website.

Tweede prijs: Wim Bongers KonvinkoNiet eens klant of partner bij Pensioen Coaching, maar wel met de tweede prijs aan de haal! Wim Bongers, eigenaar van Konvinko stuurde nietsvermoedend het goede antwoord in. En warempel de tweede prijs is gewonnen! Konvinko begeleidt, zuiver en oprecht, ondernemers en teams om betere resultaten te realiseren door de ondernemer juist zichzelf te laten blijven. Vanuit puurheid, scherpte en altijd veilig. En hoewel het cadeau, de JBL Box niet goed zchtbaar is op de foto, zijn Wim en zijn vriendin er maar wat blij mee. Ze vertrekken volgende week met de camper naar Frankrijk en de gewonnen prijs is ligt al in de camper!


Eerste prijs: Jeroen Reijns Connesso Koffie


Er kan maar één de eerste prijs winnen, Jeroen Reijns van Connesso koffie. CONNESSO betekent: verbonden. Koffie verbindt. Koffie is een sociale drank. Sterker nog, we nodigen vaak mensen uit om een kop koffie te drinken, zonder dat we dan echt bedoelen dat men koffie moet drinken. We bedoelen dan eerder: kom laten we ons samen verbinden. Laten we samen zijn en tijd nemen voor elkaar. Men kan dan koffie drinken, maar net zo goed thee of zelfs andere (ook koude) dranken.  Jeroen Reijns begon onlangs zijn reis in ondernemerschap. Komt graag met de meest lekkere koffie, de fraaiste machines en een gulle Brabantse lach bij je langs! Menig MKB bedrijf en Horeca maakt al van zijn diensten gebruik.  Op de fraaie website van Connesso kun je de lekkerste koffies en mooiste toebehoren bestellen, check maar op: Connesso koffie.nl

Jeroen mag een avondje op Mini Pensioen bij De Burgerij. Onze eerste prijs van € 100,- legt een prima basis voor een bourgondische avond! Jeroen Proficiat!

Volgend jaar zijn we er weer met onze Zomerpuzzel, leuk al je dan (weer) mee doet!

 
Top
Bel of mail ons!