logo Pensioen-coaching

Blogsectie

Ons vak is altijd in beweging. In onze blog's schrijven wij over ons vak pensioenen, leggen we zaken helder uit en geven wij onze mening. Allerlei van belang zijnde onderwerpen komen aan bod. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan even contact met ons op!


Prijslijst Pensioen-Coaching 2024

Algemeen   /   17 oktober 2023   /  A+ | a-
 

Prijslijst Pensioen-Coaching
Uniform uurtarief: € 177,- ex btw per uur
Al onze prijzen zijn exclusief btw
We rekenen in tijdseenheden van  minimaal 15 minuten

Jaarlijks basistarief voor Particuliere relaties: € 230,-  met aanvullend facturatie op uurbasis € 177,-
Jaarlijks basistarief voor Ondernemers: € 230,- met aanvullend facturatie op uurbasis € 177,-
Jaarlijks basistarief voor MKB Bedrijven: € 495,- met aanvullend facturatie op uurbasis € 177,-


Abonnementen
MKB Basis € 495,-
MKB Basis + Beheer € 350,- + € 10,- per werknemer per maand
MKB Compleet € 1.350,- + € 10,- per werknemer per maand
MKB Compleet + Beheer € 1.350,- + € 15,- per werknemer per maand

Maatwerk: Vanaf € 150,- per maand

DGA Jaartarief tbv samenwerking op uurbasis: € 230,-
DGA Jaarabonnement € 655,-

ZZP Jaartarief tbv samenwerking op uurbasis: € 230,-
ZZP Jaarabonnement € 655,-

Particulier Jaartarief tbv samenwerking op uurbasis: € 230,-

Achtergrond van een aantal keuzes:
In ons vak kunnen we alleen beloond worden voor onze inspanningen. De tijd die we aan jouw dossier besteden, kunnen we één keer gebruiken. Dat willen zo goed en geconcentreerd mogelijk doen. Focus derhalve. Dus soms krijg je onze collega aan de lijn en die geeft aan dat je teruggebeld wordt. En dat doen we dan ook. We proberen zo efficiënt en transparant te werken.
Tijdsregistratie vindt plaats in eenheden van minimaal 15 minuten. Overzichtelijk en toch transparant over onze inspanningen.

Nog een achtergrond is de keuze om gedurende een proces de verrichte inspanningen in rekening te brengen. Ook al is het advies nog niet volledig afgerond of wachten we lang op een antwoord. Dit doen we omdat we een inspanningsverplichting met je hebben. We doen dagelijks ons uiterste best om dát op te leveren waar we trots op zijn en jou verder helpen. Soms wachten we op extra informatie van jou, van een pensioenfonds, van een verzekeringsmaatschappij etc. En soms zit daar wel meerdere maanden tussen. Zouden we dan wachten tot alles is afgerond dan factureren we dus alle activiteiten van die meerdere maanden op 1 moment. Dat is ook niet prettig. Voor jou en voor ons. Door deze keuze spreiden de advieslasten zich over meerdere maanden.

We stemmen altijd vooraf samen af welke diensten wij verzorgen voor je. Alle aanvullende, afwijkende tussentijdse vragen worden door ons graag uitgevoerd. Daar rekenen we dan de bestede tijd voor aan je door. Logisch wat ons betreft.

Inschattingen van werkzaamheden zijn altijd gebaseerd op eerdere ervaringen bij soortgelijke cases en een maatwerk inschatting van jouw adviesvraag. Dat proberen we zo nauwgezet mogelijk te doen. Soms kan het sneller en doen we dat ook. Soms wijkt de realiteit af van onze inschatting. Dan is daar altijd een inhoudelijke reden voor. Maar die extra tijd ten opzichte van de inschatting rekenen we wel door. We hebben de tijd immers wel geinvesteerd in jouw casus.

Deze toelichting is ruim en dat komt omdat we met veel klanten op een hele prettige en professionele manier samenwerken. We  willen compleet en duidelijk zijn in onze samenwerking. Dat heet verantwoordelijkheid.  Heb je dus na het lezen nog vragen, neem dan even contact op.
 
Top
Bel of mail ons!